Alla behöver
en coach

Alla behöver coachning. Både på fotbollsplanen och i skolarbetet. När det gäller
skolan kan behoven kan vara olika. Vissa behöver komma ikapp, andra behöver
plugga fokuserat inför ett prov medan några vill förbättra sina betyg de sista
svettiga månaderna innan examen.

Personal Educator
- läxhjälp för livet

“Likt en “personal trainer, pt” finns GradeUp till för ditt skolar­bete. Hinner ni inte med läxorna i vardagen, har ni svårt att hjälpas åt med läxorna eller behövs ett extra fokus inför ett prov eller slutbetyg. Vi finns till för dig, och för vardagen. Gra­deUp erbjuder en egen Personal Educator med rätt kompetens för din utmaning.”

Kontakta oss


Vi ser behovet

GradeUp erbjuder professionell studie-och läxhjälp i hemmet eller i våra lokaler. Behöver du specifik hjälp i ett ämne eller extra hjälp inför prov och förhör? Vi matchar ert behov med en studiecoach som kan tillgodose det ni efterfrågar. Tillsammans lägger vi upp en plan som gör läxläsningen lustfylld och då kommer även resultaten. Samarbetet studiecoach och elev emellan kan åstadkomma underverk.

Hur fungerar det?

Till oss kan ni vända er oavsett om ni vill ha kontinuerlig hjälp under hela terminen eller vid punktinsatser inför svåra prov och intensiva perioder i skolan. Till oss kan ni komma oavsett betygsmål – vi anpassar läxhjälpen utifrån era behov och förutsättningar! Upp till tre personer kan dela på ett tillfälle med en studiecoach.

Plugga med en student

Våra studiecoacher är alla experter i sina ämnen. Genom att kontinuerligt plugga tillsammans med en student från högskolan ges yngre elever möjligheten att möta en studieförebild, där eleven får möjlighet att utöver läxhjälp även diskutera studieteknik. Genom att skapa studierutiner tillsammans med en personlig studiecoach blir skolarbetet roligare och går bättre.

Återkoppling

Som förälder får du regelbunden återkoppling om vad som uträttats och vilka framsteg vi noterat i lärandet. Syftet är att föräldrar och barn ska få en kontinuerlig uppdatering kring vad som skett under de timmar vi jobbar med er.

Vi erbjuder

  • Hjälp med läxläsning i Borås med omnejd.
  • Grundskole- och gymnasieelever läxhjälp eller att förbättra ett specifikt ämne( t.ex: matematik, fysik, spanska, engelska, SO m.m).
  • Studieteknik.
  • Varje sammankomst följs upp med återkoppling av resultat.
  • En studiecoach efter ditt barns behov.

Temabarnpassning
-byt Netflix mot musikskapande

Förvandla barnpassningen till något spännande och utvecklande för barnet. När man ska ha barnvakt handlar det ofta om att lösa pro­blem – vi tänker tvärtom. Utnyttja tillfället. Med fokus på bar­nets intressen erbjuder vi barnpassning som fokuserar på dess ut­veckling. Vilken inriktning passar ert barn bäst?
Musik, teater, språk m.m. hör av er så berättar vi mer »

Så här går det till

Uppstartsmöte

Kostnadsfritt möte där vi tillsammans sätter upp delmål och mål för kommande studiehjälp.

Studiehjälpen påbörjas

Varje studiepass pågår i 2 timmar. Ni kan välja att sitta i våra lokaler eller i hemmet. Såklart fokuserar vi på det ämne som ni valt att få hjälp med, men även på att vässa studietekniken.

Dokumentation

Studiecoachen dokumenterar vad som har gjorts under passet, vilket ni får ta del av via GradeUp's dokumentationssystem.

Kontakta oss